Hotel > United Kingdom > AshfordKennington > Cornerstone B&B Ashford

 


  

Cornerstone B&B Ashford

0 star hotel    25A High Street  3.7/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Cornerstone B&B Ashford

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 16 Ashford hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mampu Penginapan di Ashford
Panduan Bagi bintang penginapan 0 dalam Ashford, mencari lagi daripada Cornerstone B&B, penginapan fungsi berhampiran Kennington dalam United Kingdom. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.4 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh United Kingdom. Ia juga kini menduduki tempat 7th daripada hotel 16 dalam Ashford berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 11 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 40 untuk GBP 85.

Lokasi
Sebagai 7th yang paling popular dalam hotel Ashford terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Rye dan Rye Bay. Littlebourne Mediumwave Transmitter dan Bay Images Photography juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Ashford, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Kennington dan Willesborough, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Kingsnorth, Boughton Aulph Hinxhill dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Cornerstone B&B. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Ashford ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Cornerstone Bed & Breakfast bintang 2 adalah berhampiran untuk Cornerstone B&B. Juga dalam kawasan adalah Holiday Inn Ashford Central dan Ashford International Hotel - QHotels itu. Untuk pilihan lain cuba Premier Inn Ashford (Eureka Park) yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Cornerstone B&B Ashford.

Cornerstone B&B Ashford

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0938s