Hotel > Andorra > EncampEl Tremat > Hotel Coray Encamp

 


  

Hotel Coray Encamp

3 star hotel    Dels Caballers, 38  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Coray Encamp

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 20 Encamp hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Encamp
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Encamp, mencari lagi daripada Hotel Coray, penginapan pemotongan berhampiran El Tremat dalam Andorra. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 20 dalam Encamp, hotel ini kini menduduki tempat 4th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Hotel Coray mempunyai 85 bersantai bilik dan kadar dari EUR 54 kepada EUR 73.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Coray terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Pont de Molleres dan Pont de Mereig. Pont de l' Aiguerola dan Pont de Santa Creu juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Encamp.

kawasan tempatan perbandingan seperti El Tremat dan Les Bons yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Encamp. Vila, Mosquera dan Molleres juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Encamp.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Coray. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Encamp ada ke kiri.

Hotel berhampiran El Tremat
4 bintang Hotel Guillem dan Apartaments L'Orri yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Encamp dan Somriu Hotel Oros adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Coray.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Coray Encamp.

Hotel Coray Encamp

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s