Hotel > Australia > Gold CoastCoomera > Coomera Motor Inn Gold Coast

 


  

Coomera Motor Inn Gold Coast

3 star hotel    120 Dreamworld Parkway  4.2/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Coomera Motor Inn Gold Coast

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


84th Kedudukan daripada 412 Gold Coast hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Coomera Motor Inn Gambaran Umum
Coomera Motor Inn adalah hotel 1baik terletak di Gold Coast Australia dengan bintang Kedudukan 3. Ulasan tetamu menjaringkan 8.4 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Daripada jumlah hotel 412 dalam Gold Coast, hotel ini kini menduduki tempat 84th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Coomera Motor Inn mempunyai 31 sangat selesa bilik dan kadar dari AUD 99 kepada AUD 210.

Lokasi
Dengan hotel 412 dalam Gold Coast dan Coomera Motor Inn bertaraf 84th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Moondarewa Bay dan Browns Bay . Redland Bay Perulpa Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Gold Coast, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Coomera dan Oxenford, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Santa Barbara, Boykambil dan Wongawallan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gold Coast.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Coomera Motor Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gold Coast ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Villa Casablanca Resort Gold Coast bintang 0 adalah berhampiran untuk Coomera Motor Inn. Juga dalam kawasan adalah Marina Quays International dan Wyndham Surfers Paradise Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Azzura Greens Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Coomera Motor Inn Gold Coast. Coomera Motor Inn Gold Coast

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s