Hotel > Jerman > Bad NenndorfGross Nenndorf > Convention Hannover Bad Nenndorf

 


  

Convention Hannover Bad Nenndorf

3 star hotel    Kurhausstraße 1  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Convention Hannover Bad Nenndorf

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 18 Bad Nenndorf hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Convention Hotel Hannover Gambaran Umum
Convention Hotel Hannover adalah penginapan sesuai dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Gross Nenndorf daripada Bad Nenndorf, Jerman. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik pemotongan. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 18 Bad Nenndorf dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 90 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 75 untuk EUR 159.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Bad Nenndorf terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Forsterei Podbielski dan Forsterei Haste. Fernmeldeturm Barsinghausen dan Forsterei Hohenbostel juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Bad Nenndorf, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Gross Nenndorf dan Kreuzriehe, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Horsten, Klein Nenndorf dan Grove juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bad Nenndorf.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Convention Hotel Hannover dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bad Nenndorf ke kiri.

Hotel berhampiran Gross Nenndorf
4 bintang Wellness Hotel Harms dan Am Thermalbad yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Parkhotel Deutsches Haus dan Haus Charlotte adalah alternatif yang hebat berhampiran Convention Hotel Hannover.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Convention Hannover Bad Nenndorf.

Convention Hannover Bad Nenndorf

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s