Hotel > Perancis > ParisMontparnasse > Concorde Montparnasse Paris

 


  

Concorde Montparnasse Paris

4 star hotel    40, rue Du Commandant Mouchotte  3.8/5 "Baik"  (970 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Concorde Montparnasse Paris

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


556th Kedudukan daripada 1938 Paris hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Semua majlis Penginapan berdekatan Montparnasse
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam Paris, mencari lagi daripada Concorde Montparnasse, penginapan mulia berhampiran Montparnasse dalam Perancis. Ulasan tetamu menjaringkan 7.7 harta daripada 10 atau 'Baik. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 556th daripada sejumlah hotel 1938 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 354 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 120 untuk EUR 455.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Concorde Montparnasse terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk UNESCO dan Boulevard St Germain. Cler Street dan Theatre de l'Odeon juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 556th dalam Paris.

Apabila Paris, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Montparnasse dan Paris 14 Observatoire, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Petit-Montrouge, Paris 06 Luxembourg dan Paris 15 Vaugirard juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Paris.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Concorde Montparnasse dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Paris ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Pullman Paris Montparnasse bintang 4 adalah berhampiran untuk Concorde Montparnasse. Juga dalam kawasan adalah H+¦tel Concorde Montparnasse dan Hôtel de l'Orchidée itu. Untuk pilihan lain cuba BW BRETAGNE MONTPARNASSE yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Concorde Montparnasse Paris. Concorde Montparnasse Paris

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s