Hotel > Bahamas > Gambier VillageTusculum > Compass Point Beach Resort Gambier Village

 


  

Compass Point Beach Resort Gambier Village

3 star hotel    West Bay   4.8/5 "Pinggiran Bandar"  (272 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Compass Point Beach Resort Gambier Village

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Gambier Village hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Menyegarkan Penginapan
Compass Point Beach Resort adalah harta menarik dalam Gambier Village, Bahamas berhampiran kawasan Tusculum itu. Dengan penginapan pemotongan dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Compass Point Beach Resort pilihan pertama anda. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 9.6, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik penapisan dan bersantai. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu.

Bilik
Compass Point Beach Resort mempunyai 18 gembira bilik dan kadar dari BSD kepada BSD .

Lokasi
Dengan hotel 1 dalam Gambier Village dan Compass Point Beach Resort bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Delaport Bay dan Goodman Bay . Montagu Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Gambier Village, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Tusculum dan Orange Hill, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Macbride, Cunningham dan Coral Heights juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gambier Village.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Compass Point Beach Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gambier Village ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk A Stones Throw Away Nassau bintang 3 adalah berhampiran untuk Compass Point Beach Resort. Juga dalam kawasan adalah A Stone's Throw Away Bed and Breakfast dan British Colonial Hilton Nassau itu. Untuk pilihan lain cuba Orange Hill Beach Inn Nassau yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Compass Point Beach Resort Gambier Village.

Compass Point Beach Resort Gambier Village

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s