Hotel > Australia > CairnsEdge Hill > Comfort Suites City Terraces Cairns

 


  

Comfort Suites City Terraces Cairns

4 star hotel    63/65 McLeod Street  2.5/5 "Sederhana"  (43 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Comfort Suites City Terraces Cairns

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


120th Kedudukan daripada 178 Cairns hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Baik Penginapan
Comfort Suites City Terraces adalah penginapan pertengahan tetapi sangat bagus dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Edge Hill daripada Cairns, Australia. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan riben biru. Daripada jumlah hotel 178 dalam Cairns, hotel ini kini menduduki tempat 120th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Comfort Suites City Terraces mempunyai 30 canggih bilik dan kadar dari AUD 140 kepada AUD 265.

kawasan tempatan perbandingan seperti Edge Hill dan Woree yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Cairns. Stratford, Freshwater dan White Rock juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Cairns.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Comfort Suites City Terraces dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Cairns ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Comfort Suites City Tce bintang 2 adalah berhampiran untuk Comfort Suites City Terraces. Juga dalam kawasan adalah City Terraces Holiday Apartment dan Comfort Inn Cannon Park itu. Untuk pilihan lain cuba Quality Hotel Sheridan Plaza yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Comfort Suites City Terraces Cairns. Comfort Suites City Terraces Cairns

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s