Hotel > Perancis > SaintesEcurat > Comfort Saintes

 


  

Comfort Saintes

3 star hotel    6, Rue Du Docteur Rene Laennec  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Comfort Saintes

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 20 Saintes hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Sesuai Penginapan
Selamat datang ke Comfort Hotel Saintes 3bintang, penginapan menyegarkan berhampiran Ecurat dalam Saintes, Perancis. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8 - menjadikannya pilihan selesa. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 3rd daripada sejumlah hotel 20 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 30 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 55 untuk EUR 1970.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Anse de Fouras dan Le Platin. Dengan Fosse de Loix Anse du Martray dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Saintes, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Ecurat dan Bussac-sur-Charente, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Les Gonds, Saint-Georges-des-Coteaux Pessines dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Comfort Hotel Saintes dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Saintes ke kiri.

Hotel berhampiran Ecurat
1 bintang Premiere Classe Saintes dan Campanile Saintes yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Logis Aurea Hotel dan Relais du Bois Saint Georges adalah alternatif yang hebat berhampiran Comfort Hotel Saintes.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Comfort Saintes.

Comfort Saintes

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3589s