Hotel > Amerika Syarikat > WestchesterBeckett Ridge > Comfort Inn & Suites West Chester Westchester

 


  

Comfort Inn & Suites West Chester Westchester

2 star hotel    5944 West Chester Road  2.5/5 "Sederhana"  (35 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Comfort Inn & Suites West Chester Westchester

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 5 Westchester hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Pemotongan Penginapan di Westchester
Comfort Inn & Suites West Chester 2 bintang adalah penginapan bajet dalam Beckett Ridge, dalam Westchester, Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan bijak dan berfungsi. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 5 Westchester dan berada di kedudukan nombor 4th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Comfort Inn & Suites West Chester mempunyai 92 bernas bilik dan kadar dari USD 89 kepada USD 109.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Comfort Inn & Suites West Chester terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk West Chester Township Fire Department Station 1 Headquarters dan West Chester Township Fire Department Temporary Station. West Chester Township Fire Department Station 4 dan West Chester Township Fire Department Station 3 juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Westchester.

kawasan tempatan perbandingan seperti Beckett Ridge dan Rialto yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Tylersville, Gano dan Crestfield juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Westchester.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Comfort Inn & Suites West Chester. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Westchester ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Comfort Inn West Chester bintang 0 adalah berhampiran untuk Comfort Inn & Suites West Chester. Juga dalam kawasan adalah Courtyard Cincinnati North at Union Centre dan Staybridge Suites Cincinnati North itu. Untuk pilihan lain cuba Courtyard by Marriott Cincinnati North at Union Centre yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Comfort Inn & Suites West Chester Westchester.

Comfort Inn & Suites West Chester Westchester

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5313s