Hotel > New Zealand > AucklandMangere East > Comfort Inn & Suites Kudos Auckland

 


  

Comfort Inn & Suites Kudos Auckland

4 star hotel    40/203 Kirkbride Road, Mangere  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (9 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Comfort Inn & Suites Kudos Auckland

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


15th Kedudukan daripada 276 Auckland hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Bijak dan selesa Penginapan
Comfort Inn & Suites Kudos adalah hotel menarik terletak di Auckland New Zealand dengan bintang Kedudukan 4. Ulasan tetamu menjaringkan 9.2 harta daripada 10 atau 'Pinggiran Bandar. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 15th daripada sejumlah hotel 276 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 12 dengan penempahan pada harga yang murah dari NZD 159 untuk NZD 180.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Comfort Inn & Suites Kudos terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Hillsborough Bay dan Grannys Bay. Mount Smart Stadium dan Wesley Bay juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 15th dalam Auckland.

Apabila Auckland, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Mangere East dan Favona, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Mangere Bridge, Favona dan Papatoetoe juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Auckland.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Comfort Inn & Suites Kudos dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Auckland ke kiri.

Hotel berhampiran Mangere East
2 bintang Kudos Airport Apartments Auckland dan Travellers International Hotel Auckland yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Auckland Airport Pacific Inn dan Airport Gateway Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Comfort Inn & Suites Kudos.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Comfort Inn & Suites Kudos Auckland. Comfort Inn & Suites Kudos Auckland

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s