Hotel > Australia > SydneyGore Hill > Comfort Inn North Shore Sydney

 


  

Comfort Inn North Shore Sydney

3.5 star hotel    1 Gatacre Avenue, Lane Cove  4/5 "Baik"  (26 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Comfort Inn North Shore Sydney

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


111st Kedudukan daripada 416 Sydney hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Comfort Inn North Shore Gambaran Umum
Comfort Inn North Shore penarikan adalah penginapan3.5 bintang berhampiran Gore Hill dalam Sydney, Australia. Pernilaian 3.5 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.9, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik gembira. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 111st daripada sejumlah hotel 416 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 43 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 119 untuk AUD 299.

Lokasi
Dengan hotel 416 dalam Sydney dan Comfort Inn North Shore bertaraf 111st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk White Bay dan Woodford Bay . Berrys Bay Balls Head Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Sydney, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Gore Hill dan Artarmon, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Lane Cove, Willoughby dan Northwood juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sydney.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Comfort Inn North Shore dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Sydney ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Punt Hill North Shore bintang 4 adalah berhampiran untuk Comfort Inn North Shore. Juga dalam kawasan adalah Royal Pacific Hotel dan Best Western Twin Towers Inn itu. Untuk pilihan lain cuba Greenwich Inn Motel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Comfort Inn North Shore Sydney. Comfort Inn North Shore Sydney

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7969s