Hotel > Emiriah Arab Bersatu > Abu DhabiAl Ittihad > Comfort Inn Emirates Hotel Abu Dhabi

 


  

Comfort Inn Emirates Hotel Abu Dhabi

3 star hotel    Muroor Road  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Comfort Inn Emirates Hotel Abu Dhabi

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


61st Kedudukan daripada 114 Abu Dhabi hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Sesuai Penginapan berdekatan Al Ittihad
Comfort Inn Emirates Hotel 3 bintang adalah penginapan bersantai dalam Al Ittihad, dalam Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.5 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 61st daripada sejumlah hotel 114 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Restoran Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Tetamu juga boleh menggunakan Pembantu Kunjungan, Tempat Letak Kereta dan Pembantu letak Kereta, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 36 dengan penempahan pada harga yang murah dari AED 299 untuk AED 900.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Comfort Inn Emirates Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Al Imarat lil I`lam dan Wizarat al I`lam wa ath Thaqafah. Wikalat Inba' al Imarat dan Idha`ah wa Tilifizyun Abu Zaby juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 61st dalam Abu Dhabi.

Apabila Abu Dhabi, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Al Ittihad dan Al Nahyan, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Al Musalla, Al Wahdah Al Karamah dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Comfort Inn Emirates Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Abu Dhabi ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk V Continents Exe Suites bintang 0 adalah berhampiran untuk Comfort Inn Emirates Hotel. Juga dalam kawasan adalah V Continents Executive Suites dan Ramee Royal Hotel Apartments itu. Untuk pilihan lain cuba Murjan Asfar Hotel Apartments yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Comfort Inn Emirates Hotel Abu Dhabi. Comfort Inn Emirates Hotel Abu Dhabi

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s