Hotel > Amerika Syarikat > Bandar Raya New YorkPhipps Houses > Comfort Inn Central Park West Bandar Raya New York

 


  

Comfort Inn Central Park West Bandar Raya New York

2 star hotel    31 West 71st Street  3.2/5 "Sederhana"  (691 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Comfort Inn Central Park West Bandar Raya New York

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


299th Kedudukan daripada 542 Bandar Raya New York hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Comfort Inn Central Park West dalam Phipps Houses
Comfort Inn Central Park West adalah hotel pemotongan yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan Phipps Houses daripada Bandar Raya New York, Amerika Syarikat. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 6.5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Amerika Syarikat. Daripada jumlah hotel 542 dalam Bandar Raya New York, hotel ini kini menduduki tempat 299th berdasarkan purata ulasan dan harga. Penginapan menyegarkan menikmati beberapa kemudahan julat-pertengahan seperti Bilik Kecergasan Senaman dan Internet kelajuan tinggi. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Tempat Letak Kereta disediakan untuk para tetamu. Tetamu juga boleh menggunakan Lif , Pembantu Rencam dan Pembantu Kunjungan, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Comfort Inn Central Park West mempunyai 92 gembira bilik dan kadar dari USD 99 kepada USD 399.99. Beberapa bilik yang paling popular adalah Double Room dan Queen Room. Double Room dan Queen Room boleh ditempah secara atastalian dengan menggunakan borang di atas.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Comfort Inn Central Park West terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Majestic Apartments dan Dakota Apartments. Park and Tilford Building dan The Brentmore juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 299th dalam Bandar Raya New York.

kawasan tempatan perbandingan seperti Phipps Houses dan San Juan Hill yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Upper West Side, Manhattan dan Midtown New York juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bandar Raya New York.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Comfort Inn Central Park West. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Bandar Raya New York ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk West Side YMCA Hostel bintang 2.5 adalah berhampiran untuk Comfort Inn Central Park West. Juga dalam kawasan adalah Hotel Beacon dan Majestic Apartments itu. Untuk pilihan lain cuba Woogo Apartments Central Park New York yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Comfort Inn Central Park West Bandar Raya New York. Comfort Inn Central Park West Bandar Raya New York

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.0781s