Hotel > Norway > GjøvikNygard > Comfort Grand, Gjøvik

 


  

Comfort Grand, Gjøvik

4 star hotel    Jernbanegata 5  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Comfort Grand, Gjøvik

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 3 Gjøvik hotel Booking.com
Semak Harga

 

Cari Indah Penginapan
Comfort Hotel Grand, Gjøvik adalah hotel bernas yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Nygard daripada Gjøvik, Norway. Ia juga kini menduduki tempat 3rd daripada hotel 3 dalam Gjøvik berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Kemudahan termasuk Haiwan Bela Mesra dan Restoran disediakan untuk tetamu bilik di Comfort Hotel Grand, Gjøvik. Juga disediakan Lif dan Bilik Bebas-Rokok. Terdapat juga Pertukaran Mata Wang, Perkhidmatan Jamuan dan kabel TV disediakan semasa masa anda di Comfort Hotel Grand, Gjøvik.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 90 dengan penempahan pada harga yang murah dari NOK 1020 untuk NOK 1520.

kawasan tempatan perbandingan seperti Nygard dan Bondelia yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Gjøvik. Breiskallen, Stokke dan Redalen juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gjøvik.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Comfort Hotel Grand, Gjøvik dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gjøvik ke kiri.

Hotel berhampiran Nygard
3 bintang THON HOTEL GJOVIK dan Quality Hotel Strand Gjøvik yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Gjøvik Hovdetun Hostel dan Sveastranda Camping adalah alternatif yang hebat berhampiran Comfort Hotel Grand, Gjøvik.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Comfort Grand, Gjøvik.

Comfort Grand, Gjøvik

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s