Hotel > Thailand > BangkokBan Maha Wong > Color Living Hotel Bangkok

 


  

Color Living Hotel Bangkok

3 star hotel    2222 Teparak Rd, Km. 4.5 A.Muang Samutprakarn  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Color Living Hotel Bangkok

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


510th Kedudukan daripada 1144 Bangkok hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


The Color Living Hotel dalam Ban Maha Wong
Panduan Terletak di kawasan yang Ban Maha Wong daripada Bangkok, Thailand, The Color Living Hotel adalah penapisan dan bersantai3 bintang penginapan. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.5. Ia juga kini menduduki tempat 510th daripada hotel 1144 dalam Bangkok berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 260 dengan penempahan pada harga yang murah dari THB 1625 untuk THB 3680.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Naval Museum dan Theo Hong Building. Dengan Nation Tower Kulab Building dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Bangkok, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Ban Maha Wong dan Ban Bang Ping, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Ban Sam Phraek, Muban Pricha Ban Rim Khlong Samrong dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar The Color Living Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bangkok ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Yamato Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk The Color Living Hotel. Juga dalam kawasan adalah Pohseen Tower Inn dan Lee's Mark Residence itu. Untuk pilihan lain cuba Bay Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Color Living Hotel Bangkok. Color Living Hotel Bangkok

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1406s