Hotel > United Kingdom > BridgendCoychurch > Coed-Y-Mwstwr Hotel Bridgend

 


  

Coed-Y-Mwstwr Hotel Bridgend

4 star hotel    Coychurch  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Coed-Y-Mwstwr Hotel Bridgend

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 7 Bridgend hotel Booking.com
Semak Harga

 


The Coed Y Mwstwr Hotel dalam Coychurch
The Coed Y Mwstwr Hotel adalah hotel baik terletak di Bridgend United Kingdom dengan bintang Kedudukan 4. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 7 Bridgend dan berada di kedudukan nombor 4th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
The Coed Y Mwstwr Hotel mempunyai 35 bergaya bilik dan kadar dari GBP 55 kepada GBP 210.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran The Hall dan Victoria Road. Dengan Afan Lido The Gnoll dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Bridgend, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Coychurch dan Coity, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Pencoed, Heol-y-Cyw Bryncethin dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar The Coed Y Mwstwr Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bridgend ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Maerdy Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk The Coed Y Mwstwr Hotel. Juga dalam kawasan adalah Premier Inn Bridgend Central dan Alexandra Guest House itu. Untuk pilihan lain cuba The Wyndham Arms- a JD Wetherspoon Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Coed-Y-Mwstwr Hotel Bridgend.

Coed-Y-Mwstwr Hotel Bridgend

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s