Hotel > Kosta Rika > San JoséCinco Esquinas > Cocoon Hotel San José

 


  

Cocoon Hotel San José

3 star hotel    Avenida 9 Calle Central  3/5 "Sederhana"  (36 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Cocoon Hotel San José

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


48th Kedudukan daripada 103 San José hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


3 Bintang di San José
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam San José, mencari lagi daripada Cocoon Hotel, penginapan mampu tetapi selesa berhampiran Cinco Esquinas dalam Kosta Rika. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 6, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik sesuai. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 103 San José dan berada di kedudukan nombor 48th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 44 dengan penempahan pada harga yang murah dari CRC 40 untuk CRC 75.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Cocoon Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Teatro Nacional de Costa Rica dan Greencore Solutions. Archivo Nacional, Zapote dan LanammeUCR juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 48th dalam San José.

Apabila San José, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Cinco Esquinas dan Mexico, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Bajo del Torres, Turrujal La California dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Cocoon Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di San José ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk City One bintang 2 adalah berhampiran untuk Cocoon Hotel. Juga dalam kawasan adalah Britania Hotel San Jose dan Hotel Europa itu. Untuk pilihan lain cuba Britannia Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Cocoon Hotel San José. Cocoon Hotel San José

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4688s