Hotel > Sri Lanka > Nuwara EliyaHaddon Hill > Cocoon Hills Nuwara Eliya

 


  

Cocoon Hills Nuwara Eliya

0 star hotel    21, Glenfall road,  3.9/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Cocoon Hills Nuwara Eliya

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


16th Kedudukan daripada 74 Nuwara Eliya hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


0 Bintang di Nuwara Eliya
Panduan Terletak di kawasan yang Haddon Hill daripada Nuwara Eliya, Sri Lanka, Cocoon Hills adalah fungsi0 bintang penginapan. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.8 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Sri Lanka. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 16th daripada sejumlah hotel 74 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah LKR 144 untuk LKR 144. Terdapat 6 4fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti Haddon Hill dan Hawa Eliya North yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Nuwara Eliya. Bonavista Place, Kelegala dan Sashinath's Home juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Nuwara Eliya.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Cocoon Hills. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Nuwara Eliya ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Glenfall Resort bintang 1 adalah berhampiran untuk Cocoon Hills. Juga dalam kawasan adalah Nasa Hill Hotel dan Hotel Yenisey itu. Untuk pilihan lain cuba Sun Hill Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Cocoon Hills Nuwara Eliya. Cocoon Hills Nuwara Eliya

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s