Hotel > Malaysia > MelakaKampung Portugis > Coastal Park II Melaka

 


  

Coastal Park II Melaka

0 star hotel    533, Jalan Ujong Pasir, 75050 Melaka  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Coastal Park II Melaka

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


183rd Kedudukan daripada 170 Melaka hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


0 Bintang di Melaka
Panduan Bagi bintang penginapan 0 dalam Melaka, mencari lagi daripada Coastal Park II, penginapan mampu berhampiran Kampung Portugis dalam Malaysia. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mudah tetapi berfungsi. Daripada jumlah hotel 170 dalam Melaka, hotel ini kini menduduki tempat 183rd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 1 dengan penempahan pada harga yang murah dari MYR 380 untuk MYR 380.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Muzium Budaya dan Teluk Papan. Dengan Teluk Pasir Panjang dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Melaka, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Kampung Portugis dan Kampung Pantai, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Kampung Hilir, Kampung Pasir dan Kampung Bandar Kaba juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Melaka.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Coastal Park II. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Melaka ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Coastal Park Hotel bintang 2 adalah berhampiran untuk Coastal Park II. Juga dalam kawasan adalah MK Hotel Apartment dan Malacca Perfect Homestay itu. Untuk pilihan lain cuba Straits Court Vacation Home yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Coastal Park II Melaka. Coastal Park II Melaka

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s