Hotel > Ireland > GalwayRahoon > Hotel Clybaun Galway

 


  

Hotel Clybaun Galway

3 star hotel    Clybaun Road, Knocknacarra  3.8/5 "Baik"  (210 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Clybaun Galway

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


34th Kedudukan daripada 92 Galway hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Bajet Penginapan
Hotel Clybaun adalah penginapan baik dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Rahoon daripada Galway, Ireland. Ulasan tetamu menjaringkan 7.5 harta daripada 10 atau 'Baik. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 34th daripada sejumlah hotel 92 di kawasan itu.

Bilik
Hotel Clybaun mempunyai 92 1baik bilik dan kadar dari EUR 45 kepada EUR 379.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Clybaun terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Lower Dominick Street dan Terryland Park. Oranmore Bay dan Newtown Castle juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 34th dalam Galway.

kawasan tempatan perbandingan seperti Rahoon dan Cappagh yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ballagh, Tonabrocky dan Glenlough juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Galway.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Clybaun. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Galway ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Rusheen Bay House bintang 4 adalah berhampiran untuk Hotel Clybaun. Juga dalam kawasan adalah Seashore Lodge Guesthouse dan Maldron Hotel and Leisure Club Cork City itu. Untuk pilihan lain cuba Amber Bay Guesthouse Galway yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Clybaun Galway. Hotel Clybaun Galway

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1094s