Hotel > United Kingdom > LondonCharing Cross > Club Quarters, Trafalgar Square London

 


  

Club Quarters, Trafalgar Square London

4 star hotel    8 Northumberland Avenue  4.3/5 "Cemerlang"  (933 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Club Quarters, Trafalgar Square London

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


101st Kedudukan daripada 1078 London hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mewah Penginapan di London
Club Quarters, Trafalgar Square adalah penginapan bermutu tinggi dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Charing Cross daripada London, United Kingdom. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8.6. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 101st daripada sejumlah hotel 1078 di kawasan itu.

Bilik
Club Quarters, Trafalgar Square mempunyai 225 penarikan bilik dan kadar dari GBP 94.8 kepada GBP 382.8.

Lokasi
Sebagai 101st yang paling popular dalam hotel London terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk National Gallery dan National Portrait Gallery. Heaven nightclub dan Her Majesty's Theatre juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila London, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Charing Cross dan Theatre District, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Tottenham Court Road, Soho dan South Bank juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat London.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Club Quarters, Trafalgar Square dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di London ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Grand at Trafalgar Square bintang 4 adalah berhampiran untuk Club Quarters, Trafalgar Square. Juga dalam kawasan adalah SACO London - Waterloo dan LSE Northumberland House itu. Untuk pilihan lain cuba Penthouse 4 Bedroom Apartment on Trafalgar Square by Lifestyle-Lets yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Club Quarters, Trafalgar Square London. Club Quarters, Trafalgar Square London

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s