Hotel > United Kingdom > LondonOld Bailey > Club Quarters St Paul's London

 


  

Club Quarters St Paul's London

4 star hotel    24 Ludgate Hill  4.4/5 "Cemerlang"  (870 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Club Quarters St Paul's London

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


74th Kedudukan daripada 1078 London hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


4 Bintang di London
Club Quarters St Paul's adalah hotel bernas yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Old Bailey daripada London, United Kingdom. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8.8 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh United Kingdom. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 74th daripada sejumlah hotel 1078 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Terdapat juga Tempat Letak Kereta, Restoran dan Pencapaian Warga kurang upaya disediakan semasa masa anda di Club Quarters St Paul's.

Bilik
Club Quarters St Paul's mempunyai 265 tandingan bilik dan kadar dari GBP 106.8 kepada GBP 358.8.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Ave Maria Lane dan Creed Lane. Dengan Amen Corner Ludgate Square dan dalam jarak yang singkat.

Apabila London, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Old Bailey dan Puddle Dock, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Farringdon, Barbican City of London dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Club Quarters St Paul's. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan London ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Kings Wardrobe Apartments by Bridgestreet bintang 4 adalah berhampiran untuk Club Quarters St Paul's. Juga dalam kawasan adalah Grange St.Paul's Hotel dan Crowne Plaza London - The City itu. Untuk pilihan lain cuba Fraser Residence Bishopsgate yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Club Quarters St Paul's London. Club Quarters St Paul's London

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s