Hotel > Bahamas > GeorgetownExuma Harbour Estates > Club Peace and Plenty Hotel Georgetown

 


  

Club Peace and Plenty Hotel Georgetown

3 star hotel    P.O BOX EX 29055 George Town  4.4/5 "Cemerlang"  (40 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Club Peace and Plenty Hotel Georgetown

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 3 Georgetown hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Club Peace and Plenty Hotel dalam Exuma Harbour Estates
Club Peace and Plenty Hotel adalah harta sangat selesa dalam Georgetown, Bahamas berhampiran kawasan Exuma Harbour Estates itu. Dengan penginapan berfungsi tetapi menyenangkan dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Club Peace and Plenty Hotel pilihan pertama anda. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8.8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 3 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah BSD 180 untuk BSD 185. Terdapat 32 baik bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Georgetown, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Exuma Harbour Estates dan Jimmy Hill, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Ramsey, Mount Thompson dan Farmer's Hill juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Georgetown.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Club Peace and Plenty Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Georgetown ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hideaways at Palm Bay bintang 3 adalah berhampiran untuk Club Peace and Plenty Hotel. Juga dalam kawasan adalah Sapphire Garden Townhouses dan Augusta Bay itu. Untuk pilihan lain cuba Grand Isle Resort & Spa yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Club Peace and Plenty Hotel Georgetown.

Club Peace and Plenty Hotel Georgetown

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s