Hotel > Amerika Syarikat > View CondominiumsSugarplum Condominiums > Cliff Lodge and Spa View Condominiums

 


  

Cliff Lodge and Spa View Condominiums

0 star hotel    Entry 4, Highway 210  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (166 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Cliff Lodge and Spa View Condominiums

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 View Condominiums hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Cliff Lodge and Spa Gambaran Umum
Cliff Lodge and Spa adalah hotel bijak terletak di View Condominiums Amerika Syarikat dengan bintang Kedudukan 0. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 9, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mampu. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 199 untuk USD . Terdapat 532 4fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 1 dalam View Condominiums dan Cliff Lodge and Spa bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk The Cliff Lodge dan Snowbird Center . Lodge at Snowbird Unified Fire Authority Station 113 dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila View Condominiums, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Sugarplum Condominiums dan Blackjack Village Condominiums, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Blackjack Lodge Condominiums, Turramurra Lodge Condominiums dan Alta juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat View Condominiums.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Cliff Lodge and Spa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di View Condominiums ke kiri.

Hotel berhampiran Sugarplum Condominiums
0 bintang The Lodge at Snowbird dan The View Condominiums by Alta Chalets yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk The View Condominiums by Alta Chalets dan Blackjack Condominiums by Alta Chalets adalah alternatif yang hebat berhampiran Cliff Lodge and Spa.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Cliff Lodge and Spa View Condominiums.

Cliff Lodge and Spa View Condominiums

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7188s