Hotel > India > AmritsarChhaba > Clarks Inn, Amritsar

 


  

Clarks Inn, Amritsar

3 star hotel    14, District Shopping Complex, B- Block, Ranjit Avenue  4.4/5 "Cemerlang"  (68 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Clarks Inn, Amritsar

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 53 Amritsar hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Selesa Penginapan
Clarks Inn, Amritsar mudah tetapi menyeronokkan adalah penginapan3 bintang berhampiran Chhaba dalam Amritsar, India. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8.7 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh India. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 3rd daripada sejumlah hotel 53 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah INR 3120 untuk INR . Terdapat 40 mampu tetapi selesa bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti Chhaba dan Verka yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Raja Sansi, dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Amritsar.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Clarks Inn, Amritsar dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Amritsar ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Aay Kay Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Clarks Inn, Amritsar. Juga dalam kawasan adalah Hotel Sun City Towers dan Hotel Sanjog International itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Fairway yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Clarks Inn, Amritsar. Clarks Inn, Amritsar

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5160s