Hotel > Amerika Syarikat > ClevelandBoston Heights > Clarion Inn and Conference Center Hudson Cleveland

 


  

Clarion Inn and Conference Center Hudson Cleveland

4 star hotel    6625 Dean Memorial Parkway  2.5/5 "Sederhana"  (77 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Clarion Inn and Conference Center Hudson Cleveland

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


15th Kedudukan daripada 26 Cleveland hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Baik Penginapan berdekatan Boston Heights
Panduan Terletak di kawasan yang Boston Heights daripada Cleveland, Amerika Syarikat, Clarion Inn and Conference Center Hudson adalah bermutu tinggi4 bintang penginapan. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Amerika Syarikat. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 26 Cleveland dan berada di kedudukan nombor 15th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 239 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 59.99 untuk USD 69.99.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Boston Heights Fire Department dan Valley Fire District. Dengan Macedonia Fire Department Northfield Center Fire Department dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Cleveland, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Boston Heights dan Brandywine, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Little York, Macedonia dan Peninsula juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Cleveland.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Clarion Inn and Conference Center Hudson dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Cleveland ke kiri.

Hotel berhampiran Boston Heights
3 bintang Baymont Inn & Suites- Boston Heights/Hudson dan Comfort Inn Boston Heights yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Clarion Inn Hudson dan Country Inn & Suites adalah alternatif yang hebat berhampiran Clarion Inn and Conference Center Hudson.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Clarion Inn and Conference Center Hudson Cleveland.

Clarion Inn and Conference Center Hudson Cleveland

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5781s