Hotel > United Kingdom > LondonEast London > City View Roman Road London

 


  

City View Roman Road London

2 star hotel    113 Roman Road  2.8/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di City View Roman Road London

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


652nd Kedudukan daripada 1078 London hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Selesa Penginapan berdekatan East London
City View Hotel Roman Road adalah hotel semua majlis yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan East London daripada London, United Kingdom. Ulasan tetamu menjaringkan 5.7 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Daripada jumlah hotel 1078 dalam London, hotel ini kini menduduki tempat 652nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 18 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 26.95 untuk GBP 99.49.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Aldgate High Street dan Main Press Centre. Dengan Artillery Lane Artizan Street dan dalam jarak yang singkat.

Apabila London, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti East London dan Bethnal Green, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Whitechapel, South Hackney Bethnal Green dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar City View Hotel Roman Road dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di London ke kiri.

Hotel berhampiran East London
3 bintang Plaza London Hotel dan Old Friend Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Town Hall Hotel & Apartments dan Travelodge London Bethnal Green adalah alternatif yang hebat berhampiran City View Hotel Roman Road.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di City View Roman Road London. City View Roman Road London

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4692s