Hotel > United Kingdom > LondonSpitalfields > City Nites London - Aldgate

 


  

City Nites London - Aldgate

4 star hotel    City Quarter, 97 Christopher Court, Leman Street  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di City Nites London - Aldgate

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


28th Kedudukan daripada 1078 London hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Sesuai City Nites London Aldgate
City Nites London Aldgate 4 bintang adalah penginapan pertengahan tetapi sangat bagus dalam Spitalfields, dalam London, United Kingdom. Sebagai 'Pinggiran Bandar' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 9.3 harta daripada 10. Ia juga kini menduduki tempat 28th daripada hotel 1078 dalam London berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 15 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 99 untuk GBP 350.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, City Nites London Aldgate terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Aldgate High Street dan America Square. Aldgate dan Tower Bridge juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 28th dalam London.

kawasan tempatan perbandingan seperti Spitalfields dan Brick Lane yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila London. Spitalfields, Shadwell dan Wapping juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat London.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar City Nites London Aldgate dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di London ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Times Square Central London Apartments bintang 4 adalah berhampiran untuk City Nites London Aldgate. Juga dalam kawasan adalah SACO Tower Hill Leman S dan Times Square Serviced Apartments itu. Untuk pilihan lain cuba Tower Hill Apartments - City Of London yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di City Nites London - Aldgate. City Nites London - Aldgate

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6406s