Hotel > New Zealand > AucklandPoint Resolution > City Garden Lodge Auckland

 


  

City Garden Lodge Auckland

4 star hotel    25 St Georges Bay Rd, Parnell  3.5/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di City Garden Lodge Auckland

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


133rd Kedudukan daripada 276 Auckland hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Cemerlang Penginapan
City Garden Lodge adalah penginapan bagus dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Point Resolution daripada Auckland, New Zealand. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7 harta daripada 10. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 276 Auckland dan berada di kedudukan nombor 133rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 18 dengan penempahan pada harga yang murah dari NZD 32 untuk NZD 72.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, City Garden Lodge terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Hobson Bay dan Judges Bay. Freemans Bay dan Orakei Basin juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 133rd dalam Auckland.

kawasan tempatan perbandingan seperti Point Resolution dan Parnell yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Mechanics Bay, Newmarket dan Grafton juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Auckland.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar City Garden Lodge dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Auckland ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Lantana Lodge bintang 3.5 adalah berhampiran untuk City Garden Lodge. Juga dalam kawasan adalah Parnell City Lodge dan Ascot Parnell itu. Untuk pilihan lain cuba Quality Hotel Barrycourt yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di City Garden Lodge Auckland. City Garden Lodge Auckland

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s