Hotel > Mexico > Ciudad JuárezSan Lorenzo > City Express Ciudad Juárez

 


  

City Express Ciudad Juárez

4 star hotel    Av Tomas Fernandez 7810  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di City Express Ciudad Juárez

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


17th Kedudukan daripada 36 Ciudad Juárez hotel Booking.com
Semak Harga

 


tandingan City Express Ciudad Juárez
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam Ciudad Juárez, mencari lagi daripada City Express Ciudad Juárez, penginapan menarik berhampiran San Lorenzo dalam Mexico. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 17th daripada sejumlah hotel 36 di kawasan itu.

Bilik
City Express Ciudad Juárez mempunyai 104 mewah bilik dan kadar dari MXN 49 kepada MXN 49.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, City Express Ciudad Juárez terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk KELP-AM (El Paso) dan KEZB-AM (El Paso). El Paso Fire Department Station 14 dan KBNA-AM (El Paso) juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 17th dalam Ciudad Juárez.

Apabila Ciudad Juárez, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk San Lorenzo dan Lakeside, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Senecu, Campestre Juarez dan Alfalfa juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ciudad Juárez.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar City Express Ciudad Juárez dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ciudad Juárez ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk City Express Juárez bintang 2 adalah berhampiran untuk City Express Ciudad Juárez. Juga dalam kawasan adalah Hotel Villa del Sol dan Quality Inn Chihuahua San Francisco itu. Untuk pilihan lain cuba Holiday Inn Ciudad Juarez Lincoln yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di City Express Ciudad Juárez.

City Express Ciudad Juárez

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s