Hotel > Saint Barthélemy > GustaviaMarigot > Hotel Christopher Saint Barth Gustavia

 


  

Hotel Christopher Saint Barth Gustavia

5 star hotel    Pointe Milou  3.7/5 "Baik"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Christopher Saint Barth Gustavia

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 4 Gustavia hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Cemerlang Penginapan berdekatan Marigot
Hotel Christopher Saint Barth adalah penginapan penapisan dan bersantai dengan bintang Kedudukan 5, yang terletak di kawasan Marigot daripada Gustavia, Saint Barthélemy. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.4 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Saint Barthélemy. Daripada jumlah hotel 4 dalam Gustavia, hotel ini kini menduduki tempat 3rd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 41 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR untuk EUR .

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Christopher Saint Barth terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Baie de Saint-Jean dan Le Carenage. Baie des Flamands dan Anse Corossol juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Gustavia.

Apabila Gustavia, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Marigot dan Grand Cul-de-Sac, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Quartier de Lorient, Toiny Saint-Jean dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Christopher Saint Barth dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gustavia ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Les Villas Du Lagon bintang 4 adalah berhampiran untuk Hotel Christopher Saint Barth. Juga dalam kawasan adalah Hotel Guanahani and Spa dan HOTEL LE SERENO itu. Untuk pilihan lain cuba VILLA LA BANANE yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Christopher Saint Barth Gustavia.

Hotel Christopher Saint Barth Gustavia

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1875s