Hotel > Filipina > Tagbilaran CityTotolan > Chriscent Ville Hotel Tagbilaran City

 


  

Chriscent Ville Hotel Tagbilaran City

0 star hotel    006 Gallares St. Tagbilaran City  3/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Chriscent Ville Hotel Tagbilaran City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


16th Kedudukan daripada 14 Tagbilaran City hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Mudah tetapi berfungsi Penginapan
Chriscent Ville Hotel adalah hotel 1fungsi terletak di Tagbilaran City Filipina dengan bintang Kedudukan 0. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 6 - menjadikannya pilihan mampu. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 14 Tagbilaran City dan berada di kedudukan nombor 16th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Penginapan fungsi menikmati beberapa kemudahan seperti Restoran dan Perkhidmatan Bilik. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan perkhidmatan ulang-alik lapangan terbang disediakan untuk para tetamu. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Pembantu Kunjungan, Bar / ruangan Lounge dan Pusat Kecantikan.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah PHP 1150 untuk PHP 1850. Terdapat 24 bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Panglao Bay dan Calape Bay. Dengan Jagna Bay Magellan Bay dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Tagbilaran City, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Totolan dan Union, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Mansasa, Booy dan Cogon juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tagbilaran City.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Chriscent Ville Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Tagbilaran City ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Sun Avenue Tourist Inn And Cafe bintang 2 adalah berhampiran untuk Chriscent Ville Hotel. Juga dalam kawasan adalah Gie Gardens Hotel dan Metrocentre Hotel & Convention Center itu. Untuk pilihan lain cuba Soledad Suites yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Chriscent Ville Hotel Tagbilaran City.

Chriscent Ville Hotel Tagbilaran City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4375s