Hotel > Yunani > Kato AssosLekhaion > Chris Studios & Apartments Kato Assos

 


  

Chris Studios & Apartments Kato Assos

0 star hotel    Iraiou  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Chris Studios & Apartments Kato Assos

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 1 Kato Assos hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Chris Studios & Apartments dalam Lekhaion
Panduan Bagi bintang penginapan 0 dalam Kato Assos, mencari lagi daripada Chris Studios & Apartments, penginapan mudah tetapi berfungsi berhampiran Lekhaion dalam Yunani. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan fungsi. Daripada jumlah hotel 1 dalam Kato Assos, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 30 untuk EUR 105. Terdapat 16 bijak bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 1 dalam Kato Assos dan Chris Studios & Apartments bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Ormos Agriliou dan Ormos Loutrakiou . Ormos Kekhreon Ormos Lakazezas dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Kato Assos, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Lekhaion dan Assos, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Periyialion, Arkhaia Korinthos Vrakhation dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Chris Studios & Apartments. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Kato Assos ada ke kiri.

Hotel berhampiran Lekhaion
0 bintang Blue Pearl Hotel Lechaio Korinthias dan Enalio Suites yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Villa Constantsia dan Jo Marinis Rooms adalah alternatif yang hebat berhampiran Chris Studios & Apartments.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Chris Studios & Apartments Kato Assos.

Chris Studios & Apartments Kato Assos

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6250s