Hotel > United Kingdom > London Borough of HounslowChiswick > Chiswick Lodge Hotel London Borough of Hounslow

 


  

Chiswick Lodge Hotel London Borough of Hounslow

2 star hotel    104 Turnham Green Terrace  2.5/5 "Sederhana"  (19 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Chiswick Lodge Hotel London Borough of Hounslow

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


23rd Kedudukan daripada 23 London Borough of Hounslow hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


2 Bintang di London Borough of Hounslow
Chiswick Lodge Hotel adalah penginapan sesuai dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Chiswick daripada London Borough of Hounslow, United Kingdom. Pernilaian 2 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik selesa. Daripada jumlah hotel 23 dalam London Borough of Hounslow, hotel ini kini menduduki tempat 23rd berdasarkan purata ulasan dan harga. Penginapan bajet menikmati beberapa kemudahan 2bajet seperti TV dan Bilik Bebas-Rokok. Untuk kemudahan, pendingin hawa dan Internet Connection (wireless) disediakan untuk para tetamu. Terdapat juga En suite, Shower dan disediakan semasa masa anda di Chiswick Lodge Hotel.

Bilik
Chiswick Lodge Hotel mempunyai 10 pemotongan bilik dan kadar dari GBP 45 kepada GBP 110.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Chiswick Lodge Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Barnes Railway Bridge dan Chiswick Bridge. Hammersmith Bridge dan Kew Railway Bridge juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 23rd dalam London Borough of Hounslow.

kawasan tempatan perbandingan seperti Chiswick dan Barnes yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila London Borough of Hounslow. Castelnau, Hammersmith dan Kew Green juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat London Borough of Hounslow.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Chiswick Lodge Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan London Borough of Hounslow ada ke kiri.

Hotel berhampiran Chiswick
0 bintang HIGH ROAD HOUSE dan At Home Chiswick yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Best Western Chiswick Palace & Suites London dan Chiswick Court Hotel - B&B adalah alternatif yang hebat berhampiran Chiswick Lodge Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Chiswick Lodge Hotel London Borough of Hounslow.

Chiswick Lodge Hotel London Borough of Hounslow

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s