Hotel > Thailand > Chiang KhongBan Wiang Don Chai > Chiangkhong Green Inn Resident Chiang Khong

 


  

Chiangkhong Green Inn Resident Chiang Khong

2 star hotel    89/4 Moo2 Wiang, Chiang Rai  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Chiangkhong Green Inn Resident Chiang Khong

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 4 Chiang Khong hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Sesuai Chiangkhong Green Inn Resident
Ban Wiang Don Chai adalah penginapan kepada Chiangkhong Green Inn Resident diberi bintang nilai 2. Ia adalah cara yang 3bajet untuk bermalam di Chiang Khong, Thailand. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 4 Chiang Khong dan berada di kedudukan nombor 4th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Tempat Letak Kereta Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Restoran. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Pembantu Kunjungan, 24 jam Penyambut Tetamu dan Pusat Kecantikan.

Bilik
Chiangkhong Green Inn Resident mempunyai 26 bijak bilik dan kadar dari THB 600 kepada THB 600.

Apabila Chiang Khong, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Ban Wiang Don Chai dan Ban Wiang Kaeo, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Ban Sop Som, Ban Thung Duk dan Ban Hat Khrai juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Chiang Khong.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Chiangkhong Green Inn Resident dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Chiang Khong ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Ruan Thai Sopaphan Resort Chiang Rai bintang 2 adalah berhampiran untuk Chiangkhong Green Inn Resident. Juga dalam kawasan adalah Khomsalasri Resort dan Chiangkhong River View Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba The River House Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Chiangkhong Green Inn Resident Chiang Khong.

Chiangkhong Green Inn Resident Chiang Khong

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s