Hotel > United Kingdom > ChelseaSouth Kensington > Chelsea Cloisters

 


  

Chelsea Cloisters

3 star hotel    Sloane Avenue  3.8/5 "Baik"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Chelsea Cloisters

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


61st Kedudukan daripada 143 Chelsea hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Menyegarkan Penginapan
Chelsea Cloisters adalah hotel semua majlis yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan South Kensington daripada Chelsea, United Kingdom. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.7 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh United Kingdom. Daripada jumlah hotel 143 dalam Chelsea, hotel ini kini menduduki tempat 61st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Chelsea Cloisters mempunyai 250 bagus bilik dan kadar dari GBP 97 kepada GBP 275.

Lokasi
Sebagai 61st yang paling popular dalam hotel Chelsea terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Victoria & Albert Museum dan Natural History Museum. Albert Bridge dan Battersea Bridge juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Chelsea, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti South Kensington dan North Kensington, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Belgravia, Battersea Victoria dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Chelsea Cloisters. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Chelsea ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk myhotel Chelsea bintang 4 adalah berhampiran untuk Chelsea Cloisters. Juga dalam kawasan adalah The Rembrandt dan Egerton House itu. Untuk pilihan lain cuba Egerton Hotel - A Red Carnation Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Chelsea Cloisters. Chelsea Cloisters

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s