Hotel > Perancis > Rosny-sous-BoisNoisy-le-Sec > Cheap Beds Rosny-Paris Rosny-sous-Bois

 


  

Cheap Beds Rosny-Paris Rosny-sous-Bois

2 star hotel    268, rue de Brément  3.2/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Cheap Beds Rosny-Paris Rosny-sous-Bois

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 6 Rosny-sous-Bois hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Pemotongan Penginapan berdekatan Noisy-le-Sec
Noisy-le-Sec adalah penginapan kepada Cheap Beds Rosny Paris diberi bintang nilai 2. Ia adalah cara yang gembira untuk bermalam di Rosny-sous-Bois, Perancis. Ulasan tetamu menjaringkan 6.5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Ia juga kini menduduki tempat 4th daripada hotel 6 dalam Rosny-sous-Bois berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Cheap Beds Rosny Paris mempunyai 68 pertengahan tetapi sangat bagus bilik dan kadar dari EUR 45 kepada EUR 170.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Cheap Beds Rosny Paris terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Romainville Mediumwave Transmitter, Tower North dan Romainville Mediumwave Transmitter, Tower South. Romainville Telecommunication Tower dan Vincennes race track juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Rosny-sous-Bois.

Apabila Rosny-sous-Bois, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Noisy-le-Sec dan Avron, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Bondy, Bobigny dan Fontenay-sous-Bois juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Rosny-sous-Bois.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Cheap Beds Rosny Paris. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Rosny-sous-Bois ada ke kiri.

Hotel berhampiran Noisy-le-Sec
2 bintang Première Classe Rosny Sous Bois dan Première Classe Paris Est - Rosny sous Bois yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Comfort Hotel Rosny dan Comfort Inn Rosny-Sous-Bois adalah alternatif yang hebat berhampiran Cheap Beds Rosny Paris.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Cheap Beds Rosny-Paris Rosny-sous-Bois.

Cheap Beds Rosny-Paris Rosny-sous-Bois

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4043s