Hotel > Thailand > Don TumBan Phum > Chawalun Resort Don Tum

 


  

Chawalun Resort Don Tum

3 star hotel    99/1 Liap Khlong Chonlaprathan, Lam Hoei, Don Tum, Nakhon Pathom  4.2/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Chawalun Resort Don Tum

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Don Tum hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Baik Penginapan di Don Tum
Chawalun Resort adalah hotel sesuai yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Ban Phum daripada Don Tum, Thailand. Sebagai 'Cemerlang' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 8.4 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 1 dalam Don Tum, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Chawalun Resort mempunyai 51 dicemburui bilik dan kadar dari THB 1500 kepada THB 2400.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Phum dan Ban Nong Bon Phatthana yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ban Lam Hoei, Ban Thung Si Long dan Ban Sa Nam Som juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Don Tum.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Chawalun Resort. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Don Tum ada ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Phum
2 bintang Baan Jantra Place dan Parndhevi Riverside Resort & Spa Nakhon Pathom yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Silverwoods Hotel dan Rose Garden Riverside Hotel & Resort Nakhon Pathom adalah alternatif yang hebat berhampiran Chawalun Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Chawalun Resort Don Tum.

Chawalun Resort Don Tum

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5156s