Hotel > India > GurgaonKhandsa > Hotel Chaupal Gurgaon

 


  

Hotel Chaupal Gurgaon

3 star hotel    303/2, Old Delhi Gurgaon Road,  2.6/5 "Sederhana"  (14 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Chaupal Gurgaon

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


76th Kedudukan daripada 135 Gurgaon hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Hotel Chaupal Gurgaon Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Gurgaon, mencari lagi daripada Hotel Chaupal Gurgaon, penginapan pertengahan tetapi sangat bagus berhampiran Khandsa dalam India. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5.3, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mampu tetapi selesa. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 76th daripada sejumlah hotel 135 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 35 dengan penempahan pada harga yang murah dari INR 3000 untuk INR 5500.

Apabila Gurgaon, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Khandsa dan Badshahpur, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Dhankot, Garhi Harsaru dan Dera Mandi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gurgaon.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Hotel Chaupal Gurgaon dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gurgaon ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Peppermint Hotel West Gurgaon bintang 4 adalah berhampiran untuk Hotel Chaupal Gurgaon. Juga dalam kawasan adalah Hotel The League Gurgaon dan Hotel Square 9 Inn itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Bizzotel, Gurgaon yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Chaupal Gurgaon. Hotel Chaupal Gurgaon

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2659s