Hotel > Amerika Syarikat > Los AngelesCrescent > Chateau Marmont Los Angeles

 


  

Chateau Marmont Los Angeles

5 star hotel    8221 Sunset Boulevard  4.7/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Chateau Marmont Los Angeles

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 336 Los Angeles hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


5 Bintang di Los Angeles
Panduan Terletak di kawasan yang Crescent daripada Los Angeles, Amerika Syarikat, Chateau Marmont adalah meriah5 bintang penginapan. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 9.4 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Pinggiran Bandar' untuk penginapan di seluruh Amerika Syarikat. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 336 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Terdapat juga Tempat Letak Kereta, Restoran dan kolam renang disediakan semasa masa anda di Chateau Marmont.

Bilik
Chateau Marmont mempunyai 63 3bagus bilik dan kadar dari USD 435 kepada USD 765.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Argyle Salon dan Globe Playhouse. Dengan Mac Center For Art And Architecture Los Angeles County Fire Department Station 8 dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Los Angeles, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Crescent dan West Hollywood, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Melrose, Norma Triangle Beverly Center dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Chateau Marmont. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Los Angeles ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Standard, Hollywood bintang 3 adalah berhampiran untuk Chateau Marmont. Juga dalam kawasan adalah Best Western PLUS Sunset Plaza dan Sunset Tower Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Best Western Sunset Plaza Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Chateau Marmont Los Angeles. Chateau Marmont Los Angeles

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.0781s