Hotel > Taiwan > Kaohsiung CityYancheng > Kaohsiung Chateau de Chine Hotel Kaohsiung City

 


  

Kaohsiung Chateau de Chine Hotel Kaohsiung City

4 star hotel    No.43, Daren Road. Yancheng District  4.2/5 "Cemerlang"  (11 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kaohsiung Chateau de Chine Hotel Kaohsiung City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


12th Kedudukan daripada 145 Kaohsiung City hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Bagus Penginapan
Selamat datang ke Kaohsiung Chateau de Chine Hotel 4bintang, penginapan penapisan dan bersantai berhampiran Yancheng dalam Kaohsiung City, Taiwan. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8.5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh Taiwan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 12th daripada sejumlah hotel 145 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 152 dengan penempahan pada harga yang murah dari TWD 3326.4 untuk TWD 5846.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Kaohsiung Chateau de Chine Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Wufu Silu dan Zhongzheng Daqiao. Qixian Qiao dan Gaoxiong Daqiao juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 12th dalam Kaohsiung City.

kawasan tempatan perbandingan seperti Yancheng dan Hamaxing yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Kaohsiung City. Qianjin, Lingyaliao dan Wanshoushan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kaohsiung City.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Kaohsiung Chateau de Chine Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kaohsiung City ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Chinatrust bintang 4 adalah berhampiran untuk Kaohsiung Chateau de Chine Hotel. Juga dalam kawasan adalah Big Eye Tuna Hotel dan Kingship Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Kingdom yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kaohsiung Chateau de Chine Hotel Kaohsiung City. Kaohsiung Chateau de Chine Hotel Kaohsiung City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s