Hotel > Australia > NewcastleKahibah > Charlestown Executive Apartments Newcastle

 


  

Charlestown Executive Apartments Newcastle

4.5 star hotel    45-47 Dickinson Street, Charlestown  4.4/5 "Cemerlang"  (44 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Charlestown Executive Apartments Newcastle

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 37 Newcastle hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4.5 Bintang di Newcastle
Charlestown Executive Apartments adalah hotel indah yang mempunyai star rating 4.5. Hotel ini terletak di dalam kawasan Kahibah daripada Newcastle, Australia. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8.7. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 5th daripada hotel 37 dalam Newcastle berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 30 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 125 untuk AUD 450.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Charlestown Executive Apartments terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Croudace Bay dan Cockle Bay. Awaba Bay dan Belmont Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 5th dalam Newcastle.

Apabila Newcastle, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Kahibah dan New Lambton, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Kotara, Whitebridge Cardiff dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Charlestown Executive Apartments. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Newcastle ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Panorama Motor Inn bintang 3.5 adalah berhampiran untuk Charlestown Executive Apartments. Juga dalam kawasan adalah Amore' Boutique Bed and Breakfast dan Newcastle Heights Motel itu. Untuk pilihan lain cuba Quality Hotel Apollo International yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Charlestown Executive Apartments Newcastle.

Charlestown Executive Apartments Newcastle

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2852s