Hotel > Yunani > TsagkaradaMouresion > Charikleia Maissonetes Tsagkarada

 


  

Charikleia Maissonetes Tsagkarada

0 star hotel    Damouchari  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Charikleia Maissonetes Tsagkarada

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 11 Tsagkarada hotel Booking.com
Semak Harga

 

Cari Bijak Penginapan
Charikleia Maissonetes adalah hotel mampu yang mempunyai star rating 0. Hotel ini terletak di dalam kawasan Mouresion daripada Tsagkarada, Yunani. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 11 dalam Tsagkarada berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR untuk EUR . Terdapat 4 mudah tetapi berfungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 11 dalam Tsagkarada dan Charikleia Maissonetes bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Ormos Khorevtou dan Ormos Agrias . Ormos Vathoudhi Ormos Volou dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Mouresion dan Agios Ioannis yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Tsagkarada. Ayios Dhimitrios, Xorikhtion dan Kissos juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tsagkarada.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Charikleia Maissonetes dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tsagkarada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Vergopoulos Olive Yard Hotel bintang 0 adalah berhampiran untuk Charikleia Maissonetes. Juga dalam kawasan adalah Eleonas Vergopoulou dan Adis Oneirou itu. Untuk pilihan lain cuba Palia Damouhari yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Charikleia Maissonetes Tsagkarada.

Charikleia Maissonetes Tsagkarada

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0781s