Hotel > Australia > Gold CoastLabrador > Champelli Palms Luxury Apartments Gold Coast

 


  

Champelli Palms Luxury Apartments Gold Coast

3.5 star hotel    12 Whiting Street  4.4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Champelli Palms Luxury Apartments Gold Coast

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


45th Kedudukan daripada 412 Gold Coast hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Champelli Palms Luxury Apartments Gambaran Umum
Selamat datang ke Champelli Palms Luxury Apartments 3.5bintang, penginapan bijak dan berfungsi berhampiran Labrador dalam Gold Coast, Australia. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.7. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 45th daripada sejumlah hotel 412 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah AUD 85 untuk AUD 250. Terdapat 32 pemilihan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 45th yang paling popular dalam hotel Gold Coast terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Moondarewa Bay dan Browns Bay. Perulpa Bay dan Redland Bay juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Labrador dan Biggera Waters yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Southport, Moondarewa dan Main Beach juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gold Coast.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Champelli Palms Luxury Apartments. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Gold Coast ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Broadwater Keys Holiday Apartments bintang 3.5 adalah berhampiran untuk Champelli Palms Luxury Apartments. Juga dalam kawasan adalah Limassol Motel Gold Coast dan Broadwater Keys Holiday Aprtments itu. Untuk pilihan lain cuba Beaconlea Tower Apartments yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Champelli Palms Luxury Apartments Gold Coast. Champelli Palms Luxury Apartments Gold Coast

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.6250s