Hotel > Laos > PakxeBan Potak > Champasak Palace Hotel Pakxe

 


  

Champasak Palace Hotel Pakxe

3 star hotel    Road No.13 Ban Prabath, P.O.Box 718  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Champasak Palace Hotel Pakxe

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 4 Pakxe hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Bersantai Penginapan
Champasak Palace Hotel adalah harta bernas dalam Pakxe, Laos berhampiran kawasan Ban Potak itu. Dengan penginapan mampu tetapi selesa dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Champasak Palace Hotel pilihan pertama anda. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.2. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 4th daripada hotel 4 dalam Pakxe berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah LAK 37 untuk LAK 43. Terdapat 115 menarik bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Potak dan Ban Khangkeung yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ban Kham-Gneng, Ban Houakeng dan Ban Nakok juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Pakxe.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Champasak Palace Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Pakxe ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Athena Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Champasak Palace Hotel. Juga dalam kawasan adalah Mely 2 Hotel dan Dokkhoun Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Phaythavone Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Champasak Palace Hotel Pakxe.

Champasak Palace Hotel Pakxe

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s