Hotel > Itali > Breuil-CerviniaBreuil > Chalet Valdotain Breuil-Cervinia

 


  

Chalet Valdotain Breuil-Cervinia

3 star hotel    Loc. Lago Blu 2  4.8/5 "Pinggiran Bandar"  (37 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Chalet Valdotain Breuil-Cervinia

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 29 Breuil-Cervinia hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Breuil-Cervinia
Chalet Valdotain adalah hotel menyegarkan yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Breuil daripada Breuil-Cervinia, Itali. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9.7. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 29 dalam Breuil-Cervinia berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Chalet Valdotain mempunyai 35 mampu tetapi selesa bilik dan kadar dari EUR 85 kepada EUR 460.

Lokasi
Dengan hotel 29 dalam Breuil-Cervinia dan Chalet Valdotain bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Stuetze der Seilbahn Gant-Hohtaelli dan Betempshutte . Ganterbruecke Stuetze 5 der Felskinnbahn dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Breuil dan Les Pereres yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Singlin, Valtournanche dan Crepin juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Breuil-Cervinia.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Chalet Valdotain dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Breuil-Cervinia ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Lac Bleu bintang 3 adalah berhampiran untuk Chalet Valdotain. Juga dalam kawasan adalah Rododendro Apartment dan Saint Hubertus Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Les Neiges D'Antan yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Chalet Valdotain Breuil-Cervinia.

Chalet Valdotain Breuil-Cervinia

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s