Hotel > Mexico > Palenque/TempPakalna > Hotel Chablis Palenque Palenque/Temp

 


  

Hotel Chablis Palenque Palenque/Temp

3 star hotel    Merle Green No 7, Centro Ecoturistico La Cañada  4.2/5 "Cemerlang"  (158 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Chablis Palenque Palenque/Temp

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 33 Palenque/Temp hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Hotel Chablis Palenque Gambaran Umum
Hotel Chablis Palenque adalah harta dicemburui dalam Palenque/Temp, Mexico berhampiran kawasan Pakalna itu. Dengan penginapan bajet dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Hotel Chablis Palenque pilihan pertama anda. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.4. Ia juga kini menduduki tempat 5th daripada hotel 33 dalam Palenque/Temp berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 32 dengan penempahan pada harga yang murah dari MXN 51.7 untuk MXN 94.5.

Apabila Palenque/Temp, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Pakalna dan San Vicente, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. San Jose, San Roman dan El Pealito juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Palenque/Temp.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Chablis Palenque dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Palenque/Temp ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Palenque bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Chablis Palenque. Juga dalam kawasan adalah Mision Palenque dan Howard Johnson Hotel D Marco Palenque itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel San Catarino Centro yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Chablis Palenque Palenque/Temp.

Hotel Chablis Palenque Palenque/Temp

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 3.2344s