Hotel > Amerika Syarikat > NapaUnion > Chablis Inn Napa

 


  

Chablis Inn Napa

2 star hotel    3360 Solano Avenue  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Chablis Inn Napa

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


19th Kedudukan daripada 38 Napa hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Chablis Inn Gambaran Umum
Chablis Inn 2 bintang adalah penginapan mudah tetapi berfungsi dalam Union, dalam Napa, Amerika Syarikat. Pernilaian 2 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bernas. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 38 Napa dan berada di kedudukan nombor 19th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Chablis Inn mempunyai 34 pertengahan tetapi sangat bagus bilik dan kadar dari USD 89 kepada USD 209.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Chablis Inn terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Piners Napa Ambulance Service dan Napa City Fire Department Station 2. Napa City Fire Department Station 3 dan Napa Unified School District Headquarters juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 19th dalam Napa.

Apabila Napa, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Union dan Salvador, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Napa Abajo, Oak Knoll dan Imola juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Napa.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Chablis Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Napa ke kiri.

Hotel berhampiran Union
2 bintang Motel 6 Napa dan Napa Valley Redwood Inn yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Marriott Napa Valley Hotel & Spa dan Napa Valley Marriott Hotel & Spa adalah alternatif yang hebat berhampiran Chablis Inn.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Chablis Inn Napa.

Chablis Inn Napa

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5781s