Hotel > Perancis > ChargePoce-sur-Cisse > Château De Pray Charge

 


  

Château De Pray Charge

0 star hotel    Rue du Cèdre  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Château De Pray Charge

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 1 Charge hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


1Fungsi Penginapan di Charge
Château De Pray adalah penginapan fungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Poce-sur-Cisse daripada Charge, Perancis. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Daripada jumlah hotel 1 dalam Charge, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Château De Pray mempunyai 19 4fungsi bilik dan kadar dari EUR 94.5 kepada EUR 245.

kawasan tempatan perbandingan seperti Poce-sur-Cisse dan Saint-Regle yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Saint-Denis-Hors, Saint-Ouen-les-Vignes dan Cangey juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Charge.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Château De Pray dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Charge ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk La Bonne Etape bintang 2 adalah berhampiran untuk Château De Pray. Juga dalam kawasan adalah Chateau des Arpentis dan Chambres d'Hôtes Le Clos de L'Hermitage itu. Untuk pilihan lain cuba Gîte le Chant des Vignes yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Château De Pray Charge.

Château De Pray Charge

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4849s