Hotel > Jepun > SapporoKita-rokujo > Century Royal Hotel Sapporo

 


  

Century Royal Hotel Sapporo

4 star hotel    Chuo-ku Kita 5 Nishi 5-2  4.1/5 "Cemerlang"  (144 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Century Royal Hotel Sapporo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


30th Kedudukan daripada 125 Sapporo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


4 Bintang di Sapporo
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam Sapporo, mencari lagi daripada Century Royal Hotel, penginapan bagus berhampiran Kita-rokujo dalam Jepun. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8.2 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh Jepun. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 30th daripada sejumlah hotel 125 di kawasan itu.

Bilik
Century Royal Hotel mempunyai 300 pertengahan tetapi sangat bagus bilik dan kadar dari JPY 7000 kepada JPY 60000.

Lokasi
Sebagai 30th yang paling popular dalam hotel Sapporo terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Sapporo TV Tower dan Sapporo kyoiku bunka kaikan. Chuo-kuyakusho dan Higashi-kuyakusho juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Sapporo, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Kita-rokujo dan Odori, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Kita-sanjo, Toyohira dan Minami-juichijo juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sapporo.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Century Royal Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Sapporo ke kiri.

Hotel berhampiran Kita-rokujo
4 bintang Hotel Gracery Sapporo dan Crest Sapporo yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk JR Inn Sapporo dan Mitsui Garden Hotel Sapporo adalah alternatif yang hebat berhampiran Century Royal Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Century Royal Hotel Sapporo. Century Royal Hotel Sapporo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s